Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Uitbouw woning voor meer woongenot

 

Een uitbouw woning of uitbouw aan een huis zorgt direct voor meer woon-, werk- of leefruimte. Met een uitbouw aan de voorkant, achterkant of zijkant van je huis heb je eindelijk plek voor die mooie grote leefkeuken, een fijne speelruimte voor de kinderen, ruimte woonkamer of ideale werkplek.

Je woning uitbouwen kan vrij ingrijpend zijn. Je wilt dan ook vertrouwen op een bouwbedrijf en betrouwbaar aannemer dat goede kwaliteit levert tegen een goede prijs. Wij hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring. Met een deskundig team vakmensen kun je rekenen op een uitbouw zonder zorgen! We houden van ons vak en zijn zeer betrokken, van transparante offerte tot fantastische afwerking. En...bij ons is afspraak ook echt afspraak!

Maak vrijblijvende afspraak →

 

Uitbouw realiseren?

Maak een gratis afspraak met onze experts!

Plan adviesgesprek →

 

+40 jaar betaalbaar vakmanschap

 

40+ jaar vakmanschap

We hebben jarenlange kennis en ervaring.

Betaalbaar vakwerk

We werken slimmer en efficiënter.

Gecertificeerde vakmensen

Wij werken met een vast team professionals.

Persoonlijke aanpak

Altijd direct en persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid bij elk project.

Heldere communicatie

We houden je continu op de hoogte en werken volgens doordachte planning.

Afspraak = afspraak

We doen wat we beloven, daar kun je op vertrouwen!

 

(Ver)bouwen & Renoveren zonder zorgen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan

Neem contact op Gratis offerte

 

 

Voordelen van een uitbouw laten maken

 

Meer woon- en leefruimte, maar liever niet verhuizen?

Dan is een uitbouw van je woning de beste en meest betaalbare oplossing. We hebben de voordelen van een uitbouw voor je op een rijtje gezet. Wil je graag uitgebreid en persoonlijk advies? Plan een vrijblijvende afspraak met onze bouwadviseurs.

 • Meer woon- en leefruimte.
 • Grotere woonkamer, keuken of garage.
 • Meer comfort dankzij meer ruimte
 • Meerwaarde. Jouw woning is nu uniek!


Maak vrijblijvende afspraak →

 

 

Verschillende uitbouw mogelijkheden

 

Uitbouw woning opties

Een uitbouw aan een huis maken is dé ideale oplossing wanneer je groter wilt wonen. Bij het bouwen van een uitbouw van je woning komt veel kijken. Als uitbouw aannemer helpen we je daarom stap voor stap op weg, van schets tot afwerking. Precies zoals jij het wilt!

 • Uitbouw locatie
  Een uitbouw is op vele manieren aan je bestaande woning te koppelen. Zo kunnen we een uitbouw plaatsen aan de voorkant, achterkant, zijkant, op de eerste verdieping, of zelfs een uitbouw van twee verdiepingen. Het maakt niet uit of het gaat om een oude woning of volledig nieuwbouw uitbouw. Een uitbouw aan je garage, keuken, dakterras of op een plat dak behoort ook tot de mogelijkheden. Samen doorlopen we de opties, zodat jij optimaal geniet van meer ruimte.

 • Afwerking uitbouw woning
  Je kunt zelf bepalen hoe je de uitbouw opgeleverd wilt hebben. Ben je handig? Dan kun je kiezen voor een casco of ruwbouw uitbouw. Dat bespaart je natuurlijk flink kosten, maar kost jezelf wel nog veel tijd! Ben je niet zo handig, heb je geen tijd of gewoon niet zo’n zin om zelf aan de slag te gaan? Dan leveren wij je uitbouw gewoon kant-en-klaar op. Alles tot in perfectie, zodat jij volop kunt genieten van je nieuwe aanwinst!

 • Type uitbouw aan een huis
  Een uitbouw kunnen we realiseren in vele soorten, maten en stijlen. Houd je van modern, klassiek, hout? Geen probleem. Maar ook een uitbouw serre of uitbouw erker behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest, wij regelen het voor je!


Stel je uitbouw samen →

 

Heb je een vergunning nodig voor een uitbouw?

Voor uitbouw woning is soms een vergunning nodig. Zo’n uitbouw vergunning aanvragen is voor veel mensen een complexe klus. Voor ons als aannemer en bouwbedrijf is het echter dagelijkse kost! Wij kennen de regels en weten als geen ander waar we rekening mee moeten houden. Wil je weten of je met of zonder vergunning kunt uitbouwen? Wij helpen je graag!


Neem contact op →

 

Uitbouw kosten

Wat kost een uitbouw? Wil je graag weten wat de kosten uitbouw zijn? Dat hangt van een aantal dingen af zoals breedte, diepte, materiaalkeuze en afwerkingsniveau. Het volume (lengte, breedte hoogte) heeft daarbij de meeste invloed op de prijs en kosten van de woning uitbouw.

Maak vandaag nog een afspraak met onze uitbouw aannemer. Tijdens een eerste vrijblijvend adviesgesprek bespreken we je wensen en eisen. Daarna gaan wij aan de slag om een gedetailleerde uitbouw offerte te maken. We maken de uitbouw kosten helder inzichtelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Vraag offerte aan → 

 

Ons portfolio

 

Echt

Vlodrop

Vlodrop

Echt

Echt

Echt

Maak een gratis afspraak met onze experts!