Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Nieuwbouw woning bouwen?

 

Al sinds 1977 realiseren wij als nieuwbouw aannemer woningen in Limburg in alle prijsklassen, van traditioneel tot modern. Puur vakmanschap, je kunt vertrouwen op een goed stuk metsel- en timmerwerk.

Wij brengen het ontwerp- en bouwproces helder in beeld, stap voor stap. En werken samen toe naar het ultieme doel, de realisatie van je droomhuis! Maak vandaag nog een vrijblijvend afspraak met onze adviseur. Een nieuwbouw woning bouwen start met een lekkere kop koffie!

Stel een vraag →  Plan gratis adviesgesprek →

Je droomhuis bouwen?

Maak een gratis afspraak met onze experts!

Plan adviesgesprek →

 

+40 jaar betaalbaar vakmanschap

 

40+ jaar vakmanschap

We hebben jarenlange kennis en ervaring.

Betaalbaar vakwerk

We werken slimmer en efficiënter.

Gecertificeerde vakmensen

Wij werken met een vast team professionals.

Persoonlijke aanpak

Altijd direct en persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid bij elk project.

Heldere communicatie

We houden je continu op de hoogte en werken volgens doordachte planning.

Afspraak = afspraak

We doen wat we beloven, daar kun je op vertrouwen!

 

(Ver)bouwen & Renoveren zonder zorgen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan

Neem contact op Gratis offerte

 

 

Specialist in Ruwbouw & Afbouw

 

Zorgeloze oplevering

Wij leveren je nieuwbouw woning op hoe jij dat wilt. Casco, zodat je nog lekker kunt klussen en profiteert van een lagere prijs. Of Sleutelklaar, helemaal afgewerkt, zodat je alleen nog hoeft in te richten.

  • Casco oplevering
    Je hebt twee rechterhanden, genoeg hulp en tijd? Dan is casco oplevering misschien al voldoende. Wij verzorgen dan de complete ruwbouw. Je nieuwbouw woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd, inclusief ramen (glasdicht), deuren en dakpannen. Je mag helemaal zelf bepalen wat je zelf nog gaat doen.

  • Sleutelklare oplevering
    Kies je voor sleutel op de deur oplevering van je nieuwbouw huis dan hoef je zelf niet meer veel aan de slag. Het sanitair is al geïnstalleerd, de wanden en vloeren afgewerkt en eventueel ook het schilder- en tegelwerk voor je gedaan. Jouw droomhuis op maat dus!


Maak vrijblijvende afspraak →

 

Je droomhuis: van wens tot werkelijkheid

 

Perfect geregeld!

Je eigen nieuwbouw woning bouwen, dat doen de meeste mensen maar één keer in hun leven. Je wilt dit dan ook graag zo perfect mogelijk geregeld hebben met kwaliteit waar je de rest van je leven plezier van hebt. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij dan ook altijd om een aannemer in de hand te nemen. Je kunt nu eenmaal niet alles zelf weten!

We brengen graag je wensen en eisen in beeld. Dan zoeken we samen de beste oplossing om het nieuwbouw huis te bouwen dat perfect voldoet aan je verwachtingen. We weten alles van bouwtechniek, materialen, indelingen, afwerking, duurzaamheid en innovatieve bouwmethodes. We begeleiden je graag stap voor stap door het proces!

Plan gratis adviesgesprek →

 

Nieuwbouw huis bouwen zonder zorgen‎

Tijdens de bouw van je nieuwbouw woning moeten er veel beslissingen genomen worden. Als aannemer in nieuwbouw zorgen we de juiste begeleiding op het juiste moment. Je staat er dus nooit alleen voor! We werken snel en zorgvuldig. Daarbij doen we er alles aan om overlast voor jou en je omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Ook zorgeloos bouwen? →

 

Heldere aanpak met duidelijke stappen

Je nieuwbouw woning bouwen doen we in fasen, elk met zijn eigen deadline. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! Je hoeft niet meteen alles 100% vooraf vast te leggen. In elke fase kunnen we nog wijzigingen aanbrengen.

We zorgen ervoor dat we op tijd de juiste keuzes maken. De bouwplanning is een complexe puzzel waarin alles precies in elkaar valt. Van bouwkundig ontwerp, tot deuren, lichtknoppen, trappen, kozijnen, leidingwerk, sanitair, tegelwerk of schilderwerk.

Benieuwd naar onze aanpak? →

 

Wat kost een nieuwbouw huis bouwen?

Een nieuwbouw woning bouwen is een vrij complex project. Toch doen we er alles aan om dit zo inzichtelijk mogelijk voor je te maken. Wij werken onze offertes volledig uit, transparant en helder. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf!

Wil je weten wat je nieuwbouw project gaat kosten? Maak dan vandaag nog een vrijblijvend een afspraak. We komen graag langs om een berekening te maken.

Vraag offerte aan →

 

Ons portfolio

 

Echt

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Vlodrop

Echt

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Echt

Maak een gratis afspraak met onze experts!