Go to main content of this page.


      

Al meer dan 40 jaar uw
betrouwbare bouwpartner.

Huis bouwen doe je met Kelleners Bouw

Je wilt graag een nieuw huis bouwen? Een woning bouwen is een grote stap, die net iets verder gaat dan een aanbouw, uitbouw of verbouwing! Wij helpen je graag stap voor stap op weg naar je droomwoning. Van idee, ontwerp, realisatie tot fantastische afwerking.

Met een nieuwe woning bouwen heb je waarschijnlijk niet veel ervaring. Dat is niet erg. Je kunt vertrouwen op een bouwbedrijf en aannemer in Limburg met meer dan 40 jaar ervaring met bouwen in Limburg. Een professional team vakmensen dat kwaliteit levert voor een goede prijs. We kiezen voor een zeer persoonlijke aanpak en zijn betrokken van eerste kennismaking tot oplevering en onderhoud. En...bij ons is afspraak ook echt afspraak!

✓ 40+ jaar puur vakmanschap
✓ Betaalbaar vakwerk
✓ Puur vakmanschap
✓ Zorgeloos bouwen
✓ Afspraak = afspraak

Stel een vraag →  Plan gratis adviesgesprek →

 

Huis bouwen op maat

Een nieuwe woning bouwen is een mijlpaal in je leven. Je woning is de plek waar je je volledig thuis moet voelen. Als je zelf je huis bouwt kun je die plek inrichten, precies zoals jij dat wilt hebben. Die plek wordt dan je droomhuis!

Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je wensen en verwachtingen uitkomen. Ons aannemersbedrijf helpt je daarbij. Een woning bouwen of huis laten bouwen doe je immers niet elke dag. Wij wel!

Neem contact op →

 

Realiseer je droomhuis

Na de ontwerpfase starten we met het bouwen van je nieuwe thuis. Kelleners Bouw heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bouw dus dat zit wel goed! Huizen bouwen doen wij nog steeds elke dag veel passie en vakmanschap.

Zodra we je woning opleveren wil je natuurlijk zo snel mogelijk comfortabel wonen. We nemen je tijdens het gehele bouwproces graag zoveel mogelijk uit handen. Van het maken van de berekeningen, aanvragen van vergunningen, planning, en aansturing van het bouwteam. In die tijd kun jij je alvast richten op de inrichting van je huis!

Vraag offerte aan →

 

Woning bouwen zonder zorgen

Een bouwproject is een complex proces waarin elke stap de volgende stap beïnvloedt. Dat proces brengen we zo transparant mogelijk in kaart, van eerste schets tot sleuteloverdracht. We maken heldere afspraken. Net als jij houden ook wij niet van onaangename verrassingen!

We begeleiden je continu in de beslissingen die gemaakt moeten worden. Daarbij zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat bent! Kwaliteit staat namelijk voorop. We hebben daarom geregeld persoonlijk contact.

Maak een afspraak →

 

Huis bouwen in veel soorten en maten

Onze huizen zijn maatwerk. Uniek en helemaal naar jouw smaak. In een eerste adviesgesprek brengen we al globaal in kaart in welke richting we opgaan. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. We hebben de meest voorkomende vragen hier voor je opgesomd.

  • Vrijstaande woning bouwen
  • Villa bouwen
  • Bungalow bouwen
  • 2 onder 1 kap bouwen
  • Modern huis bouwen
  • Klein huis bouwen
  • Groot huis bouwen
  • (Woon)boerderij bouwen

Plan vrijblijvend adviesgesprek →

 

Wat kost een huis bouwen?

De meest gestelde vragen zijn toch wel ‘wat zijn de huis bouwen kosten?’, ‘wat mag een huis laten bouwen kosten?’. Bij een huis bouwen is prijs natuurlijk belangrijk. De exacte kosten bouwen huis hangt van veel factoren af. Denk aan grootte, ontwerp, materialen, manuren, kavel, etc.

Elke woning bouwen is voor ons maatwerk, daarbij streven we naar perfectie van begin tot eind. Maak daarom vandaag nog een gratis, vrijblijvende afspraak! Wij komen graag bij je langs om je wensen in beeld te brengen. Dat werken we uit in een persoonlijke offerte. Transparant en gedetailleerd. Zo weet je waar je aan toe bent!

Vraag offerte aan →  Stel een vraag →

Woning bouwen?

Maak een gratis afspraak met onze experts!

Plan adviesgesprek →