Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Dé aannemer voor betaalbaar vakmanschap

 

Aannemersbedrijf Kelleners Bouw in Limburg is al meer dan 40 jaar de beste keus voor betaalbaar vakmanschap! Je kunt vertrouwen op een ervaren team professionals dat met oog voor detail jouw droom realiseert.

Of het nu gaat om een aanbouw of uitbouw, een huis bouwen, nieuwbouw, of verbouwen, wij regelen het voor je! Van de eerste schets, planning, uitvoering tot fantastische afwerking!

Plan gratis adviesgesprek →

Woning bouwen?

Maak een gratis afspraak met onze experts!

Plan adviesgesprek →

 

+40 jaar betaalbaar vakmanschap

 

40+ jaar vakmanschap

We hebben jarenlange kennis en ervaring.

Betaalbaar vakwerk

We werken slimmer en efficiënter.

Gecertificeerde vakmensen

Wij werken met een vast team professionals.

Persoonlijke aanpak

Altijd direct en persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid bij elk project.

Heldere communicatie

We houden je continu op de hoogte en werken volgens doordachte planning.

Afspraak = afspraak

We doen wat we beloven, daar kun je op vertrouwen!

 

(Ver)bouwen & Renoveren zonder zorgen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan

Neem contact op Gratis offerte

 

 

Betrouwbaar aannemer in Limburg

 

Specialist in (ver)bouwen in Limburg

Dankzij onze jarenlange aannemer ervaring ben je verzekerd van kwaliteit. Onze gecertificeerde, betrouwbare professionals weten waar ze mee bezig zijn! We hebben echt passie voor het vak!

We doen het als bouwbedrijf anders dan anderen. We kiezen dan ook voor een zeer persoonlijke aanpak. Daarbij zijn we betrokken van de eerste schets tot de laatste schroef. En het mooiste? Je hebt nergens omkijken naar. Als aannemer regelen wij namelijk alles!

Maak vrijblijvende afspraak →

 

Aannemer gezocht?

Ben je op zoek naar een goede aannemer? Een aannemer zoeken kan een lastige klus zijn. Er is genoeg keuze, maar wie vertrouw je jouw (ver)bouwproject toe? Je droomhuis, verbouwing of aanbouw? Je wilt iemand die alles voor je regelt. Iemand waar je op kunt bouwen. En iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Als aannemer staan wij al meer dan 40 jaar bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons is afspraak ook echt afspraak! We kiezen voor een transparante aanpak, zonder onaangename verrassingen. Altijd met oog op kwaliteit, een perfecte coördinatie en uitvoering.

Vraag gratis gesprek aan →

 

Zorgeloos Bouwen & Verbouwen

 

 

8 voordelen van een aannemer

Je wilt gaan bouwen en verbouwen, aanbouwen of renoveren. Dat is natuurlijk een grote klus. Zelf doen kan, maar dat kost enorm veel tijd. Wil je nergens omkijken naar hebben? Wil je de beste kwaliteit? Wil je een snelle en zorgeloze oplevering? Kies dan voor een bouw aannemer! Kies voor aannemersbedrijf Kelleners Bouw.

  • Dagelijkse kost. Bouwen en verbouwen is voor ons dagelijkse kost. Wij kunnen dat dan ook veel sneller, efficiënter en beter dan iemand die dit niet regelmatig doet.

  • Goedkoper bouwen. We besparen veel op kosten, komen goedkoper aan bouwmateriaal en hebben zeer scherpe prijsafspraken met onze partners. Dat voordeel zie je terug op je rekening!

  • Coördinatie van het hele project. Van ontwerp tot uitvoering tot nazorg.

  • Beste vakmensen voor elke specialiteit.

  • Alle kosten overzichtelijk in beeld, al aan het begin van het project. Geen verrassingen die je vaak zelf vooraf niet kunt inschatten.

  • Eén vast aanspreekpunt, dat is wel zo handig!

  • Beste prijs door slimme aanpak.

  • Zorgeloos bouwen en verbouwen.

Stel een vraag →

 

Heldere offerte, zonder verrassingen

Wat kost een aannemer? Als aannemer geven wij leiding over de gehele bouw. Dat kan gaan om de bouw van een nieuwbouw woning, verbouwing, aanbouw of uitbouw, of kleinere bouwprojecten. De aannemer kosten zijn per project heel verschillend. Onze aannemers weten dankzij meer dan 40 jaar ervaring hoe je kosten kunt besparen, zonder op kwaliteit in te leveren.

Wij brengen vooraf altijd het gehele kostenplaatje nauwkeurig voor je in beeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent! We houden zelf ook niet van vervelende verrassingen achteraf. Wil je weten wat jouw project gaat kosten? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We komen graag langs om een berekening te maken.

Vraag offerte aan → 

 

Ons portfolio

 

Echt

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Vlodrop

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Vlodrop

Echt

Maak een gratis afspraak met onze experts!