Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Aanbouw huis voor meer leefruimte

 

Een aanbouw huis zorgt voor meer woon-, werk- of leefruimte. Dat is heerlijk! Die extra vierkante meters door het plaatsen van een aanbouw dragen echt bij aan je woongenot. Zo kun je eindelijk je droomkeuken, een prachtige speelhoek, extra grote woonkamer of werkplek realiseren.

bouwbedrijf of aannemer met verstand van zaken. Een team vakmensen die kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. Vertrouw dan ook op de professionals van Kelleners Bouw in Limburg! Met meer dan 40 jaar ervaring en gecertificeerde vaklui weet je zeker dat het goed komt met je nieuwe aanbouw aan huis.

Stel een vraag →  Plan gratis adviesgesprek →

Aanbouw realiseren?

Maak een gratis afspraak met onze experts!

Plan adviesgesprek →

 

+40 jaar betaalbaar vakmanschap

 

40+ jaar vakmanschap

We hebben jarenlange kennis en ervaring.

Betaalbaar vakwerk

We werken slimmer en efficiënter.

Gecertificeerde vakmensen

Wij werken met een vast team professionals.

Persoonlijke aanpak

Altijd direct en persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid bij elk project.

Heldere communicatie

We houden je continu op de hoogte en werken volgens doordachte planning.

Afspraak = afspraak

We doen wat we beloven, daar kun je op vertrouwen!

 

(Ver)bouwen & Renoveren zonder zorgen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan

Neem contact op Gratis offerte

 

 

Laat je aanbouw bouwen door de experts

 

Voordelen van een aanbouw

Wil je graag meer ruimte? Maar niet verhuizen? Kies dan voor een aanbouw aan huis, hét betaalbaar alternatief voor verhuizen. Ook een aanbouw voor nieuwbouw is natuurlijk een optie.

Als aanbouw aannemer hebben we de voordelen van een aanbouw woning voor je op een rijtje gezet. Wil je graag sparren over hoe ook jij profiteert van een aanbouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze aanbouw adviseurs!

 • Meer woon- en leefruimte.
 • Grotere woonkamer, keuken of garage.
 • Meer comfort dankzij meer ruimte
 • Meerwaarde. Jouw woning is nu uniek!


Maak vrijblijvende afspraak →

 

Aanbouw met of zonder vergunning?

Voor het realiseren van een aanbouw is in sommige gevallen een vergunning nodig. Zo’n aanbouw vergunning aanvragen is voor veel mensen een doorn in het oog. Voor ons als aannemer en bouwbedrijf is het echter dagelijkse kost! Wij kennen de regels en de voorwaarden. Wij weten als geen ander waar we op moeten letten. Wil je weten of je met of zonder vergunning kunt aanbouwen? Wij helpen je graag!

Neem contact op →

 

Zorgeloos aanbouwen

 

Aanbouw mogelijkheden

Een aanbouw maken is de ideale oplossing wanneer je groter wilt wonen. Zeker wanneer je niet wilt verhuizen. Bij het bouwen van een aanbouw aan huis komt veel kijken. Wij helpen je daarom stap voor stap op weg, van schets tot fantastische afwerking. Precies zoals jij het wilt!

 • Locatie van de aanbouw
  Waar zou je de aanbouw aan huis graag willen hebben? Aan de voorkant, achterkant, zijkant, op de eerste verdieping, of zelfs een aanbouw van twee verdiepingen. Daarnaast kun je ook denken aan een aanbouw aan de garage, keuken, dakterras of op een plat dak. Samen doorlopen we de opties, zodat jij optimaal geniet van meer ruimte.

 • Afwerking aanbouw woning
  Ben je een klusser en heb je de tijd? Dan kun je kiezen voor een casco of ruwbouw oplevering. Dat bespaart je veel kosten! Ben je niet zo handig, heb je geen tijd of gewoon niet zo’n zin om aan de slag te gaan? Dan leveren wij je aanbouw kant-en-klaar op. Alles tot in perfectie, zodat jij volop kunt genieten van je nieuwe aanwinst!

 • Type aanbouw huis
  Naast de locatie en afwerking kun je ook bepalen in welke stijl je de aanbouw aan je woning wilt plaatsen. Wil je graag een moderne aanbouw, klassieke aanbouw, een serre, erker of misschien wel een aanbouw van hout. Wat je ook kiest wij regelen het voor je!


Stel je aanbouw samen →

 

Wat kost een aanbouw?

Wil je weten wat de kosten aanbouw huis zijn? Hoeveel een aanbouw kost per m2 of per m3 berekenen? Dat hangt van een aantal factoren af zoals breedte, diepte, materiaalkeuze en afwerkingsniveau.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we je wensen en eisen. Daarna gaan wij aan de slag om een gedetailleerde aanbouw offerte te maken. Daarin maken we de kosten aanbouw huis helder inzichtelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Vraag offerte aan →

 

Ons portfolio

 

Echt

Vlodrop

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Echt

Echt

Kleinschalig senioren zorgcentrum in Oirsbeek

Maak een gratis afspraak met onze experts!